Харчова галузь
Системи обігріву в харчовій промисловості
Така промислова сфера, як харчова галузь, включає в себе не тільки виробництво продуктів харчування і напоїв, а й тютюнових виробів, мила і миючих засобів. Як і інші промислові сектори, харчовий сегмент має потребу в підтримці певного температурного режиму деяких технологічних процесів. Зберігати сировину також необхідно при фіксованій температурі, а тому якісна система промислового обігріву харчової галузі завжди актуальна.
Електрообігрів THERMON – найбільш надійне і сучасне рішення
У харчовій галузі, особливо для виробництва напоїв, необхідно підтримувати високі температури при переробці сировини. Також обігріву потребують самі виробничі цехи та обладнання. Система обігріву ТЕРМОН підійде для підтримки необхідного теплового режиму в будь-яких умовах, навіть найбільш екстремальних. Це і вибухонебезпечні середовища, і ділянки, схильні до механічних пошкоджень. Якщо говорити конкретніше про те, де можна застосовувати системи електрообігріву в харчовій промисловості, то це:
- Обігрів резервуарів і ємностей для зберігання сировини. Для деяких продуктів необхідна певна температура, інакше їх якості і характеристики зміняться, і сировину стане непридатним для подальшого використання. Також, електрообігрів перешкоджає кристалізації і зниженню в’язкості деяких речовин.
- Промисловий обігрів насосів з метою запобігання їх замерзання або втрати необхідної в’язкості сировини.
- Підтримка оптимального температурного режиму в приміщенні для правильної роботи обладнання.
Харчова промисловість – це важлива галузь, яка повинна функціонувати ефективно і без збоїв. Тому обов’язково довірте налагоджувати систему обігріву в цій сфері фахівцям. Наша компанія не один рік успішно цим займається, а тому має великий практичний досвід. Ми можемо як постачати необхідне обладнання для створення та ремонту систем електрообігріву, так і повністю зайнятися її створенням «під ключ».
X